Bestelling, Levering & Verzendkosten

Pakket bestelling

Plaats je een pakket bestelling dan wordt deze doorgaans binnen 24 uur verwerkt en binnen 1-3 werkdagen geleverd (levering ook op zaterdag). Van de zending wordt een track en trace naar uw e-mail adres gestuurd (controleer ook de spam box).

Verzendkosten voor een pakket tot 30kg binnen Nederland zijn €6,95
Wij verzenden ook buiten Nederland, vul de bestelling in en de verzendkosten worden automatisch berekend. Voor verdere vragen over de verzendkosten neem contact met ons op.

We gaan er altijd voor om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen, mochten we ondervinden dat we de bestelling niet op tijd bij u kunnen krijgen dan nemen wij altijd contact op.

Pallet bestelling

Pallet bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur verwerkt en binnen 1-5 werkdagen geleverd.

Verzendkosten voor een pallet binnen Nederland zijn €45,-
Verzendkosten voor een pallet naar België zijn €75,-

Spoed bestelling

Heeft u veel haast met uw bestelling neem dan altijd vooraf contact met ons op, zodat we af kunnen stemmen wat de lever mogelijkheden zijn.

Waarom geen gratis verzendkosten bij Royaal Spelen?

Dit is heel eenvoudig. De kosten die gemaakt worden voor het verzenden van uw pakket (de koerier verstuurt helaas niet gratis), moeten op een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels rekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels zonder verzendkosten.

Dit vinden wij echter oneerlijk. Op deze manier worden klanten die meerdere artikelen bestellen namelijk gestraft, omdat er aan hen eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend. De webwinkels die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het doorheeft op de ‘gratis verzending’. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!