Nieuws items

open dag 2 februari

 

Op 2 februari heeft Royaal Spelen een open dag gehouden, waarin u kon kijken naar wat er allemaal te doen is in dit super leuke bedrijf. Het is uiteindelijk een ontzettend geslaagde dag geweest. Waarin er veel te doen was voor jong en oud. Heeft u deze leuke dag gemist? Kom dan gerust een keer binnenlopen!

 

locatie:    Dijkstraat 58, Aalten
contact:  0543 785022
email:      Info@Royaalspelen.nl

De website RoyaalSpelen.nl is online!

Onze website  van Royaal Spelen is online. Na vele uren, bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk!

We hopen u hiermee van dienst te zijn en mochten er vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij gaan vol passie aan de gang en hopen dat u een mooie ervaring bij ons heeft met uw kind.

Agenda

STEAM-academy goes Winterswijk!

Vanaf maart opent de STEAM academy ook zijn deuren in Winterswijk! Samen met 3DXperience Centrum start Royaal Spelen daar ook met naschoolse activiteiten voor kinderen. Het 3D Xperience Centrum is gespecialiseerd in alles rondom 3D-printen en organiseert maandelijks een 3D  printcafé voor jong en oud. Het centrum zit gevestigd op het Beatrixpark 22. Beide partijen gaan nu samenwerken om elkaars kennis en ervaring te bundelen om de kinderen kennis te laten maken met de technieken van de toekomst.

We gaan van start in de voorjaarsvakantie op dinsdagmiddag 5 maart hebben we een opendag en op vrijdagmiddag 8 maart staan de eerste activiteiten op de agenda!

Kom je ook! Doe je mee! Je bent van harte welkom!

Wil je erbij zijn en meedoen? Meld je dan even aan via mteunissen@winterswijk.nl . Geef even aan voor welke dag en op de vrijdag welk onderdeel.

Opendag STEAM -Academy
Datum:   
dinsdag 5 maart 2019
Entree:    Gratis
Locatie:  Het 3D Xperience Centrum
Adres:      Beatrixpark 22, Winterswijk
Tijd:          14:00 – 17:30 uur

Activiteiten STEAM -Academy Winterswijk vrijdag 8 maart

Techniekuurtje – Hologramhouder maken
Entree:    Gratis
Tijd:          13:00 – 14:00 uur

Robotica – Robotparty
Entree:    Gratis
Tijd:          14:00 – 15:00 uur

Royaal Spelen naar Techniekdag Achterhoek 2019

Bij ons kun je zelf je auto bouwen of met een robot spelen of met rietjes een grote constructie bouwen. Kortom heel veel te zien en te doen. Echt een aanrader!

We zien je graag bij onze stand verschijnen!

 

Datum:    zaterdag 16 maart 2019
Entree:    Gratis
Locatie:   polyketting B.V
Adres:      Ambachtsweg 18, Zelhem
Tijd:         10:00 – 16:00 uur

zeepkistenrace 2019 Aalten

Op zondag 19 mei is het zover de zeepkistenrace in Aalten. En wij als Royaal Spelen willen daar graag aan mee doen. Maar wij kunnen dit niet alleen! We hebben jou hulp nodig… dus lijkt het je super leuk om samen met ons en andere gezellige kinderen een super mooie zeepkist te maken en die race te winnen? Meld je dan aan via een telefoontje of een mailtje.

We hopen dat jij ons team komt versterken in de zeepkistenrace 2019!

Datum:   zondag 19 mei, 2019
Tijd:         13:00-18:00 uur
contact:   0543 785022
email:      info@Royaalspelen.nl

Naschoolse activiteiten

De naschoolse activiteiten zijn te vinden in de webshop, naast dat deze digitaal geboekt kunnen worden is het ook mogelijk om dit telefonisch of bij Royaal Spelen aan de Dijkstraat te reserveren.

Informatie zie link 

Evenementen/middag programma’s

Buiten de naschoolse activiteiten hebben we evenementen en middag programma’s. Deze vinden plaats in vakantie’s en feestdagen zoals Koningsdag.

Meer hierover kun je vinden op de volgende pagina link

Top