Ik ben particulier en wil STEAM Academy graag ondersteunen

Ben je al een paar keer voorbij gelopen of binnen geweest en geloof je in STEAM Academy?

Dan kun je als particulier ook vriend van STEAM Academy zijn. Naast dat je vrijwilliger kunt zijn kun je ook een financiële bijdrage leveren welke we in overleg gebruiken voor het gewenste project. Hiermee kunnen we de projecten nog mooier en uitdagender maken zonder dat de kosten oplopen.

Als vriend van STEAM Academy geloof je zoals wij dat techniek en wetenschap een belangrijk element is in de samenleving. Je onderstreept dat we door samen krachten te bundelen meer tot stand kunnen brengen en meer kunnen beteken voor onze omgeving.

Neem contact op, of kom een kopje koffie drinken!

Vrienden

Gijs Jolink

‘Het werk van STEAM Academy ondersteun ik van harte. Hoe ze de toekomstige generaties enthousiasmeren voor techniek vind ik klasse. Kinderen zelf een robot laten maken of een raket van een PET-fles: dat wakkert de verbeelding aan en dat is het mooiste wat er is. Ik denk dat de Achterhoek dit nodig heeft en hiermee kunnen we ook laten zien dat techniek juist wel cool is! Daarom vind ik het tof om in de raad van toezicht te zitten. Kunnen wij het maken? Nou en of!’

Gijs Jolink, mede-eigenaar Feestfabriek, Alles Komt Goed BV.

Top