Ik ben ondernemer en wil STEAM Academy graag ondersteunen

Geloof je ook in onze missie “Kinderen verbinden met techniek en wetenschap”?

We bouwen graag succesvolle relaties op met het bedrijfsleven om onze missie naar een hoger level te tillen. Omdat er ook kosten komen kijken zijn financiële bijdrage belangrijk voor STEAM Academy. De bijdragen worden onder andere gebruikt voor de vaste lasten en om iedere keer een uitdagend project voor ieder kind neer te kunnen zetten.

Als vriend van STEAM Academy geloof je zoals wij dat techniek en wetenschap een belangrijk element is in de samenleving. Je onderstreept dat we door samen krachten te bundelen meer tot stand kunnen brengen en meer kunnen beteken voor onze omgeving.

Neem contact op, of kom een kopje koffie drinken!

Bevriende ondernemers

Zwarte Cross

.

.

 

 

Stichting Pak An!

.

.

 

 

 

Besite

.

.

 

 

 

Stichting DorTon Foundation

Als Stichting DorTon Foundation ondersteunen wij  Steam Academy omdat we zelf veel interesse hebben in de link tussen kinderen, onderwijs en techniek.

 

 

 

 

Business Center Winterswijk

Als Business Center Winterswijk ondersteunen we STEAM Academy omdat ze een bijzondere bijdrage leveren om kinderen in aanraking te laten komen met techniek en wetenschap!

 

 

 

Open Circuit

Als Open circuit ondersteunen we Royaal Spelen omdat ze “coole” dingen maken voor jonge elektronica enthousiastelingen zodat maar weer eens bewijst dat elektronica voor iedereen is!

Top